Weer bijzondere locatie voor ‘People’s Business bijeenkomst’

Weer bijzondere locatie voor ‘People’s Business bijeenkomst’

De Netwerk-bijeenkomsten van People’s Business hebben een reputatie georganiseerd te worden op bijzondere locaties. De eerstkomende meet-up (dinsdag 10 december, Grotestraat 135, ontvangst 17.00-17.45 uur) – met als thema inspiratie – is daar geen uitzondering op. Irish pub & restaurant The Shamrock in Almelo past helemaal in deze traditie. Zeer aan te bevelen dus, vooral ook omdat er een bijzondere spreker is: Jaap Harm van Duinen, bekend van het boek ‘Verloren in een andere wereld’.

In de bar is veel te zien: Het is een kopie uit de Amerikaanse televisieserie Cheers. Aan de wanden hangen authentieke Ierse borden. Wat begon met een idee voor een gezellige Ierse pub, groeide uit tot een grote publiekstrekker in Almelo, die inmiddels ruim 20 jaar bestaat. Gasten worden begroet door Karin Oude Avenhuis en Ruud de Jong.

‘We kwamen vroeger regelmatig in Ierse pubs. In Ierland, maar ook in Amsterdam, bij O’Reilly’s. Dat gezellige, een kroeg voor jong en oud, waar iedereen komt, dat wilden wij ook. Met een beetje eten erbij’, vertelde Oude Avenhuis eerder tegen Tubantia. Een ‘beetje eten’? Het etablissement beschikt over een prima kaart, reden waarom velen er graag rond rond 18.00 uur te vinden zijn voor iets tussen een shepherd’s pie en steak & Guinness. Of ze kiezen voor een vegetarisch gerecht, terwijl ook de rib-eye of spare ribs niet te versmaden zijn. Zo mogelijk worden biologische groenten uit de eigen moestuin gebruikt.

Ook weet het tweetal de zakelijke markt goed te bedienen. Er is ruim voldoende gelegenheid voor (bijzondere) bijeenkomsten en vergaderingen. En houdt u van Whiskey, dan kunt u als bedrijf uw eigen fles Whiskey achter slot en grendel laten zetten, voor het moment dat u uw relaties eens echt wilt verrassen. Op vertoon van uw visitekaartje of bevestiging, mag uw relatie van uw speciale Whiskey heerlijk genieten in de fraaie Whiskeybar. Want voor een goede en exclusieve whiskey moet je hier zijn.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!