Villa Lochem fraaie locatie voor ondernemers

Villa Lochem fraaie locatie voor ondernemers

Sinds kort is een nieuwe website gekoppeld aan een fraaie locatie waar ondernemers in een dito omgeving kunnen samenkomen: Villa Lochem. Het  voormalige gemeentehuis is omgetoverd tot een plek die veel ondernemers al hebben weten te vinden vanwege de vele voorzieningen en ligging.

Het voormalige gemeentehuis van de in 1971 opgeheven en bij Lochem gevoegde gemeente Laren werd in 1909 gebouwd aan de Ampsenseweg, vlak bij Kasteel Ampsen. Baron van Nagell, toenmalig eigenaar van Ampsen, stelde bouwgrond beschikbaar voor het te bouwen gemeentehuis. Na de opheffing van de gemeente Laren in 1971, werd het gebouw in gebruik genomen als vestiging van de geologische dienst, daarna is deze particuliere handen gekomen en in 2019 is Villa Lochem gestart, met als drijvende krachten Mirjam en Rolf Winter.

Rolf: ‘De eerste boekingen komen nu binnen. Na de vakantieperiode zal dat wel harder gaan. Het zou mooi zijn als ik bedrijven zou kunnen binnenkrijgen die een social impact maken, zoals bijvoorbeeld reïntegratiebedrijven. We gokken verder op een bekendheid die Lochem overstijgt, dat we ook ondernemers uit een grotere regio kunnen aantrekken.’ De helft van het pand is overigens al verhuurd aan het Centrum voor Jong Ondernemerschap.

De locatie biedt professionele werkplekken en hands-on ondersteuning. Alle bureaus zijn elektrisch zit-sta verstelbaar en ook de bureaustoelen voldoen aan de NEN 1335 norm (meer dan 8 uur intensief gebruik per dag). Onze locatiemanager sorteert en verstuurt de post, ontvangt jouw klanten en verzorgt de thee, koffie en lunch. De bezoeker wordt er ‘ontzorgd’. 

Dat kan nog verder, met een virtual team houden we jouw social media kanalen actueel, plaatsen we nieuwsberichten op je website en/of verzorgen we de administratie en facturatie. Zo kan de ondernemer zich focussen op zijn/haar werk of zich even ontspannen: bijvoorbeeld het Landgoed Ampsen wandelend of fietsend ontdekken.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!