Uitbreiding Muller European Truck & Trailer Care Holten

Uitbreiding Muller European Truck & Trailer Care Holten

Muller European Truck & Trailer Care (ETTC) breidt verder uit op Vletgaarsmaten in Holten. Afgelopen voorjaar heeft ETTC het besluit genomen om vanuit de Keizersweg in Holten verder te groeien op het bedrijventerrein Vletgaarsmaten. Aan de Keizersweg heeft het bedrijf een cleaningservice voor vrachtauto’s en een afdeling voor reparatie van trailers. Beide afdelingen zijn technisch aan vervanging toe, ook is er meer capaciteit nodig. Daarvoor was aan de Keizersweg niet voldoende ruimte.

ETTC start de nieuwbouw voor deze onderdelen op Vletgaarsmaten en heeft voor de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden nu ook de naastliggende 1,5 ha bouwgrond aangekocht. Dit terrein dient als toekomstige parkeerruimte voor trucks en trailers. De laatste zichtlocaties op bedrijventerrrein Vletgaarsmaten zijn hiermee nagenoeg vergeven.

Vletgaarsmaten: een bedrijventerrein van 17 hectare nabij de kern Holten. Belangrijkste kenmerken: goede ontsluiting en verbinding met de A1 en flexibele verkaveling. Het terrein is voorzien van het keurmerk veilig ondernemen, wat garant staat voor een schone, veilige omgeving door de samenwerking tussen ondernemers, gemeente, brandweer en politie.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!