U komt morgen toch ook naar bijeenkomst People’s Business?

U komt morgen toch ook naar bijeenkomst People’s Business?

U komt morgen, dinsdag 10 december, toch ook naar de laatste People’s Business Networking Monday van het jaar? (LET OP:  voor één keer is het een, in tegenstelling tot wat de naam aangeeft, ‘Networking Tuesday’, een dinsdag dus). Deze vindt plaats bij Irish Pub & Restaurant The Shamrock in Almelo (Grotestraat 135, ontvangst 17.00-17.45 uur) en belooft – met inspiratie als thema – zoals gebruikelijk weer bijzonder interessant te worden. Deze bijeenkomst mag u eigenlijk niet missen. Gastspreker is dit keer Jaap Harm van Duinen, bekend van het boek ‘Verloren in een andere wereld’.

Irish pub & Restaurant The Shamrock, wordt ook wel ‘De tweede huiskamer van Almelo’ genoemd. Dit mede omdat jong en oud hier binnen stapt en de sfeer er ongedwongen is. Ook weten de uitbaters, Karin Oude Avenhuis en Ruud de Jong, de zakelijke markt goed te bedienen. Er is ruim voldoende gelegenheid voor (bijzondere) bijeenkomsten en vergaderingen.

En houdt u van Whiskey, dan kunt u als bedrijf uw eigen fles Whiskey achter slot en grendel laten zetten, voor het moment dat u uw relaties eens echt wilt verrassen. Op vertoon van uw visitekaartje of bevestiging, mag uw relatie van uw speciale Whiskey heerlijk genieten in de fraaie Whiskeybar (assortiment > 130 soorten Whiskey’s.

Jaap Harm van Duinen leek alles op orde te hebben. Hij werkte in de mode en de showbizz, ging goed gekleed, had een mooie vrouw en lieve kinderen. Het leven lachte hem toe. Tot hij op een dag via Facebook in contact kwam met iemand die hem nieuwe zakelijke kansen bood. Goedgelovig als hij was ging hij erop in – en voor hij het wist, belandde hij in een nachtmerrie. Als drugscrimineel werd hij opgepakt, en tot ieders verbazing zelfs veroordeeld. Hij leek verloren in een andere wereld, die steeds gruwelijkere vormen aannam.

Jaap Harm heeft een boek geschreven over zijn ervaringen: ‘Verloren in een andere wereld’. Hierin vertelt hij hoe het voelt om in een Spaanse cel te zitten en over het overlijden van je dierbaren zonder afscheid te kunnen nemen. Ondanks alles heeft hij zich staande gehouden en wil hij mensen inspireren om kracht te vinden in het licht van tegenslagen. Het thema inspiratie is daarom, met hem erbij, zonder meer van toepassing.

Afbeelding (Tubantia): de uitbaters Karin Oude Avenhuis en Ruud de Jong achter de hun vertrouwde toog.

Programma dinsdag 10 december:

17.00 – 17.45 uur – Ontvangst en eerste persoonlijke afspraak

17.45 – 18.45 uur – Gastspreker: Jaap Harm van Duinen

18.45 – 20.15 uur – Netwerken, happen en dranken

20.15 – 20.30 uur – Afsluiting met koffie/thee

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Een ieder is welkom. Graag vooraf aanmelden (o.a. via zwollebusiness.news en twentebusiness.news)

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte. Met dit portal bereiken we op dit moment al ca. 70.000 personen per maand in Overijssel die geïnteresseerd zijn in zakelijk en economisch nieuws. Deze nieuwsportals zijn te vinden via www.zwollebusiness.news en www.twentebusiness.news.

Tevens organiseren wij één keer per maand een netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar kunnen treffen. Gemiddeld komen daar zo’n 35 ondernemers bij elkaar (het netwerk heeft ca. 120 leden). We organiseren tien netwerkavonden per jaar, verdeeld over Overijssel, en als je daarbij aanwezig wilt zijn ben je altijd welkom om een keer kennis te komen maken. Wil je vaker komen, dan vragen we een lidmaatschapsfee van 250,- euro per jaar. Meer informatie over ‘Lid worden’, vindt u via zwollebusiness.news en twentebusiness.news.

 

 

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!