Samen sterk

Samen sterk

De coronacrisis treft ons allemaal. Nu is het zaak om ervoor te zorgen daar als ondernemer zo min mogelijk schade van te ondervinden. Netwerkorganisatie en Kennisorganisatie People’s Business meent hierin onder het motto SAMEN STERK een rol te kunnen spelen. Door met elkaar te communiceren, elkaar te inspireren via voorbeelden van collega-ondernemers, elkaar te activeren en – vooral ook – kennis te delen. Kortom, door te verbinden. 

We zijn van plan wekelijks een video-call te houden, zodat we elkaar, letterlijk, niet uit het oog verliezen. Een video-call maakt het mogelijk om de hierboven genoemde ideeën vorm te geven. We informeren u zo snel mogelijk over de data van deze online bijeenkomsten en de thema’s die we dan behandelen.

We geloven dat deze periode van grote onzekerheid (hoe lang gaat dit duren?, ik raak toch niet besmet?, bestaat mijn bedrijf over enige tijd nog wel?) ook iets positiefs kan opleveren. We zien de afgelopen dagen dat mensen, ook ondernemers, meer naar elkaar omkijken en elkaar proberen te helpen zonder enige commerciële bijgedachte. Ook dat soort voorbeelden willen we graag met u delen. 

Volgens sommigen is dit tijdsbestek van tijdelijke en gedeeltelijke passiviteit tevens een goed moment om te reflecteren. Even pas op de plaats maken: ben ik wel goed bezig met mijn bedrijf, heb ik de juiste doelgroep te pakken, moet ik niet meer tijd besteden aan mijn klanten, waar wil ik eind 2020 staan met mijn onderneming? Ook over deze vragen zullen wij komen te spreken 

Klik hier voor alle vragen en antwoorden voor ondernemers rondom het Corona-virus.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!