Netwerken in een inspirerende omgeving: een ware belevenis

Netwerken in een inspirerende omgeving: een ware belevenis

Ondernemers beter leren kennen tijdens een hapje en een borrel: het is bijna een sleur geworden. Je weet als deelnemer meestal wel wat je kunt verwachten. Maar als je anderen nu eens ontmoet in een inspirerende omgeving, waar volop sprake is van een beleving, dan krijgt zo’n bijeenkomst een extra lading. Dat was maandag 13 mei het geval bij Lowlands Biker Store in Zwolle (op de foto de beide eigenaren, Erik Goudbeek – links- en Marco Berghorst, bij een schilderij van Herman Brood).

De deelnemers aan deze Networking Monday van People’s Business verlekkerden zich aan de prachtigste motoren, van onder meer de merken Indian en Royal Enfield (dealerschap), Harley Davidson en BMW. Even op een motor gaan zitten, daar maakten velen gebruik van. 

Welk merk is het eigenlijk, hoe hard kan deze, kun je die ook leasen, hoeveel cc heeft ie, waren enkele veelgehoorde vragen. En dat alles in een gemoedelijke en sfeervolle entourage, als ware het een ontmoetingsplek voor de motorliefhebber. ‘Die sfeer willen we er ook aan geven’, aldus Goudbeek. Dat alles maakte het netwerken tot een belevenis, een die je niet snel zult vergeten.

Om het geheel compleet te maken, en nog een wat uitzonderlijker karakter te geven, waren vier schilderijen van Herman Brood te bezichtigen. Dit vanwege de directe nabijheid van het Herman Broodmuseum aan de Blijmarkt in Zwolle, tegenover museum De Fundatie. Ivo de Lange en Myrthe Zindel waren aanwezig om daarover te praten

De deelnemers aan Networking Monday werden vervolgens verdeeld over diverse groepjes, die vervolgens – onder het genot van een drankje en een hapje – discussieerden over diverse stellingen, waarmee ondernemers zich tijdens het werk van alledag mee geconfronteerd zien.  

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!