Lid worden

Home Lid wordenPeople’s Business brengt ondernemers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen met elkaar in contact. Dat gebeurt via diverse netwerkbijeenkomsten, die georganiseerd worden op wisselende plekken in de regio, en door onze online nieuwsportal twentebusiness.news.

People’s Business biedt ondernemers nu de kans lid te worden van het netwerk om zo hun bedrijf te tonen aan (potentiële-) klanten, investeerders en andere ondernemers.

Wilt u onderdeel uitmaken van een professioneel en ervaren netwerk? Dat kan bij People’s Business

Over People's Business

TwenteBusiness.news is een initiatief van People’s Business. Sinds 1997 zijn wij als mediaonderneming gericht op het bedrijfsleven in Noord-Oost Nederland gestart. Naast het beiden van nieuws en het online verbinden van ondernemers aan elkaar, biedt People’s Business ook een offline manier om met elkaar in contact te komen.

Het organiseren van netwerkbijeenkomsten, 10 keer per jaar, is één van de grote krachten en drijfveren van People’s Business: de invulling, locatie, gasten, gastsprekers, happen en dranken, netwerken en het onderwerp zijn tijdens elke netwerkbijeenkomst verschillend.

Met een ledenbestand van +190, biedt People’s Business een uitstekende opstap om (potentiële-) relaties te laten ontwikkelen en te laten samenwerken.

Voordelen

Wanneer u lid wordt van het netwerk van People’s Business, kunt u zich online en offline zichtbaar maken. Door aanwezigheid op de online nieuwsportal en de mogelijkheid om bij elke netwerkbijeenkomst aanwezig te zijn, beidt het u een unieke kans om uw bedrijf aan te bieden in de regio.

Voordelen van het People’s Business lidmaatschap:

  • Een online bedrijfsprofiel op de online nieuwsportal, waarmee 68.000 ondernemers maandelijks worden bereikt;
  • Een persoonlijke introductie met foto en toelichting online;
  • Aanwezigheid op elke netwerkbijeenkomst;
  • Voorafgaand aan de bijeenkomst krijgt u een overzicht met alle aanwezigen, waardoor u de kans krijgt voor te bereiden om gericht te netwerken;
  • U mag een keer een introducee meenemen naar een netwerkbijeenkomst (zie voorwaarden);
  • Bij de netwerkbijeenkomsten is de verzorging geregeld en van excellente kwaliteit: happen en dranken zijn inclusief;
  • Elke keer biedt People’s Business een relevant, interessant en informatieve bijeenkomst.

Voorwaarden

Het lidmaatschap kan op elk gewenst tijdstip ingaan. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Een bedrijfslidmaatschap is voor maximaal vijf personen per organisatie die wisselend de bijeenkomsten willen bezoeken. Elk lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij het voor 1 november wordt opgezegd. Opzeggen kan uitsluitend per mail naar info@peoples-business.nl. U bent altijd welkom om eenmalig en vrijblijvend één van onze netwerkbijeenkomsten te bezoeken, daarnaast mag u eenmaal een introducee meenemen. Aanmelden is wel verplicht.

Ik word lid!

Wanneer u direct lid wil worden van het People’s Business Netwerk, kunt u een mail sturen naar info@peoples-business.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 0514-560166.

U bent van harte welkom binnen het netwerk van People’s Business!

Voor slechts 250,- euro per jaar per persoon of 375,- euro voor een bedrijfslidmaatschap (max. 5 personen) bent u al lid van People’s Business.