LANCERING ONLINE NIEUWSPORTAL Twentebusiness.news

LANCERING ONLINE NIEUWSPORTAL Twentebusiness.news

People’s Business introduceert een nieuw, online nieuwsportal gericht op het regionaal bedrijfsleven in de regio Twente. Dit wordt ook in Zwolle geïntroduceerd. Voor regionaal economisch nieuws is het bedrijfsleven afhankelijk van verschillende kanalen. Voor het MKB is het belangrijk te weten wat er speelt in de regio. Door nieuws te bundelen op één centrale plaats verwacht People’s Business te voorzien in een grote behoefte.

De nieuwe portal bundelt bestaand nieuws en zal tevens een eigen redactie aanstellen. Deze redactie zal economisch nieuws creëren gericht op de behoefte van het MKB. Naast nieuws zal er tevens ruimte zijn voor trends, ontwikkelingen en thema’s die voor het bedrijfsleven belangrijk zijn om bij te blijven in een snel veranderend economisch speelveld. Naast het bedrijfsleven is er tevens aandacht voor nieuws vanuit overheid en onderwijs.

Kenmerken:

  • Vraaggericht, daar waar behoefte naar is bij overheid, onderwijs en bedrijfsleven;
  • Draagt bij aan businessontwikkeling;
  • Organisatorische vernieuwing;
  • Innovatief;
  • Arbeidsmarktstimulering;
  • Professioneel.

People’s Business is van oudsher een uitgeverij en organiseert maandelijks bijeenkomsten om met elkaar in contact te treden. De online nieuwsportal is een service die kosteloos wordt aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich abonneren op een wekelijkse nieuwsupdate waarbij het belangrijkste nieuws gebundeld per e-mail wordt aangeboden.

Bedrijven en organisaties die relevant nieuws willen aanbieden, kunnen dit aanbieden bij de redactie. De nieuwsportals zijn online te vinden op zwollebusiness.news en twentebusiness.news.Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met People’s Business, mevrouw Gerda Voorn, telefoonnummer 0514-560166 of 06-41480711.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!