Gemeente en Twente Personeelsdiensten blijven samenwerken

Gemeente en Twente Personeelsdiensten blijven samenwerken

De gemeente Wierden verlengt de samenwerkingsovereenkomst met uitzendbureau Twente Personeelsdiensten. De uitzendorganisatie helpt mensen die een bijstandsuitkering ontvangen met het vinden van een baan. Beide partijen zijn heel tevreden over de samenwerking en hebben daarom de overeenkomst tot in ieder geval 2022 verlengd.

Het uitzendbureau zoekt passende vacatures voor bijstandsgerechtigden, helpt met de sollicitaties en benadert daarnaast ook actief bedrijven voor passende vacatures. De samenwerking heeft er toe geleid dat er vorig jaar in totaal 29 inwoners die een bijstandsuitkerings ontvingen, een passende betaalde baan hebben gevonden. Daarmee is ruim voldaan aan de doelstelling van 15 personen per jaar.

Wethouder Braamhaar onderschrijft het belang van de samenwerking. “De wisselwerking tussen lokale bedrijven, onze werkcoaches en de adviseur werk van Twente Personeelsdiensten maakt het mogelijk om mensen vanuit de bijstand naar betaald werk te begeleiden. Daar moeten we de komende jaren ook hard aan blijven werken en het is fijn dat we daarbij de expertise van Twente Personeelsdiensten kunnen blijven inzetten.”

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!