Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Shamrock in Almelo

10 december 2019 @ 17:00 - 20:30

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel jezelf te profileren en kennis en kunde te delen. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal www.twentebusiness.news voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte.

De netwerkbijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats. Deze keer zijn we te gast bij Irish pub & Restaurant The Shamrock in Almelo. Irish pub & Restaurant The Shamrock, wordt ook wel tweede huiskamer van Almelo genoemd. Dit mede omdat jong en oud hier binnen stapt en de sfeer er ongedwongen is. Ook weten zij de zakelijke markt goed te bedienen. Er is ruim voldoende gelegenheid voor (bijzondere) bijeenkomsten en vergaderingen. En houdt u van Whiskey, dan kunt u als bedrijf uw eigen fles Whiskey achter slot en grendel laten zetten, voor het moment dat u uw relaties eens echt wilt verrassen. Op vertoon van uw visitekaartje of bevestiging, mag uw relatie van uw speciale Whiskey heerlijk genieten in de fraaie Whiskeybar (assortiment > 130 soorten Whiskey’s).

Gastspreker Jaap Harm van Duinen over zijn boek: Verloren in een andere wereld

Programma

17.00 – 17.45 uur – Ontvangst en eerste persoonlijke afspraak

17.45 – 18.15 uur – Officieel programma met special guest Jaap Harm van Duinen

18.15 – 20.15 uur – Netwerken: ondernemers wisselen ervaringen uit

20.30 uur – Afsluiting

 

Gastspreker Jaap Harm van Duinen

Verloren in een andere wereld

Jaap Harm leek alles op orde te hebben. Hij werkte in de mode en de showbizz, ging goed gekleed, had een mooie vrouw en lieve kinderen. Het leven lachte hem toe.

Tot hij op een dag via Facebook in contact kwam met iemand die hem nieuwe zakelijke kansen bood. Goedgelovig als hij was ging hij erop in – en voor hij het wist, belandde hij in een nachtmerrie. Als drugscrimineel werd hij opgepakt, en tot ieders verbazing zelfs veroordeeld. Hij leek verloren in een andere wereld, die steeds gruwelijkere vormen aannam.

Jaap Harm heeft een boek geschreven over zijn ervaringen; Verloren in een andere wereld. In dit boek leest u over hoe het voelt om in een Spaanse cel te zitten, of over het overlijden van je dierbaren zonder afscheid te kunnen nemen. Ondanks alles heeft hij zich staande gehouden en wil hij mensen inspireren om kracht te vinden in het licht van tegenslagen.

Kernwoorden:
Vertrouwen

Goedgelovigheid

Manipulatie

Intuitie

Naïviteit

En Mindset, hoe je, als je echt wil, vanuit een onmogelijke positie er sterker uit kan komen en positiever wordt dan ooit ervoor….ALS je maar wil!!

—————

The Shamrock is gevestigd aan de Grotestraat 135 te Almelo www.theshamrock.nl

Iedereen is welkom, aanmelden is verplicht. Lees hier de voorwaarden. Dit kan via onderstaande button onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam.

Gegevens

Datum:
10 december 2019
Tijd:
17:00 - 20:30
Website:
https://twentebusiness.news/event/the-shamrock-in-almelo/

Organisator

Irish Pub & Restaurant The Shamrock in Almelo
Telefoon:
0546 459 905
E-mail:
info@theshamrock.nl
Website:
www.theshamrock.nl

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.