Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Erve Hulsbeek in Oldenzaal

9 september 2019 @ 17:00 - 20:30

Deze keer zijn we te gast bij Erve Het Hulsbeek in Oldenzaal, gelegen op Landgoed het Hulsbeek. Een prachtige locatie waar je kunt overnachten, vergaderen, trouwen en nog veel meer, bovenal genieten.

Programma:
17:00 uur – 17:45 uur Ontvangst
17:45 uur – 18:45 uur Gastspreker
Twan Houben van Wardsteijn Trends & Strategie
(zie onder)
18:45 uur – 20:15 uur Netwerken, happen en dranken
20:15 uur – 20:30 uur Afsluiting met koffie en thee

Gastspreker Twan Houben heeft een haarscherp gevoel voor marktwerking en marktvisie .“Het marktgevoel waar ondernemers mee te maken hebben, is het meest lastige, vertelt hij. Want wat moet je wel en wat moet je juist niet doen? “Je ziet zo vaak ondernemingen verloren gaan terwijl dat helemaal niet nodig was.”
Lees onder deze link een uitgebreide toelichting op zijn activiteiten. 

Twan zal een aantal praktijkcases in beeld brengen maar ook graag met de aanwezigen in dialoog gaan.  U bent ook van harte welkom, aanmelden is kosteloos voor leden maar wel verplicht. Gelieve een email te sturen naar info@peoples-business.nl. Niet leden zijn ook van harte welkom, wij vragen hiervoor een vergoeding van 35,- euro excl. btw.

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte. Met dit portal bereiken we op dit moment al ca. 70.000 personen per maand in Overijssel die geïnteresseerd zijn in zakelijk en economisch nieuws.

Tevens organiseren wij één keer per maand een netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar kunnen treffen. Gemiddeld komen daar zo’n 35 ondernemers bij elkaar (het netwerk heeft ca. 120 leden). We organiseren 10 netwerkavonden per jaar, verdeeld over Overijssel, en als je daarbij aanwezig wilt zijn ben je altijd welkom om een keer kennis te komen maken. Wil je vaker komen, dan vragen we een lidmaatschapsfee van 250,- euro per jaar. 

 Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een email te sturen naar info@peoples-business.nl

Gegevens

Datum:
9 september 2019
Tijd:
17:00 - 20:30
Website:
www.twentebusiness.news

Organisator

People’s Business
Telefoon:
0514 - 560166
E-mail:
info@twentebusiness.news
Website:
www.twentebusiness.news

Locatie

erve hulsbeek oldenzaal
Oude Almeloseweg 13
Oldenzaal, Twente 7576 PE Nederland
Telefoon:
0541-513311
Website:
www.hulsbeek.nl

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.