Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Havezate Den Alerdinck

8 juli 2019 @ 17:00 - 20:30

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte.

De netwerkbijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats. Wij zijn weer enthousiast u uit te kunnen nodigen bij deze netwerkbijeenkomst. Deze keer zijn we te gast bij Havezate Den Alerdinck gelegen in de Sallandse bossen, 10 minuten van Zwolle.

Voorzitter van de Sociaal Economische Raad Overijssel (SER), de heer Harry Webers, is tijdens de Networking Monday-bijeenkomst één van de sprekers. Hij houdt een inleiding, maar is ook benieuwd naar wat er zoal leeft bij de aanwezige ondernemers. Deze aanwezigen kunnen een suggestie voor een adviesonderwerp doen, die vervolgens binnen de SER Overijssel wordt besproken.

De heer Webers zal tijdens de bijeenkomst een bredere kijk op de (regionale) economie geven, mede vanwege zijn kennis en opgedane ervaring in verschillende nevenfuncties. Zo is hij, naast voorzitter van de SER Overijssel, betrokken bij onder andere de VVV Deventer, de Commissie voor de Milieueffectrapportage en de Stichting Hanzefonds.

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Programma:

17.00 – 17.45 uur – Ontvangst
17.45 – 18.45 uur – Officieel programma met korte pitches en invulling door de heer Harry Webers
18.45 – 20.15 uur – Netwerken, BBQ
20.15 uur – Afsluiting met koffie/thee

Onlangs werden het Jachthuis en de Schaapskooi, beide deel van een voormalig conferentieoord, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd om grotere groepen te ontvangen. Het Jachthuis en de Schaapskooi beschikken over vier vergaderruimtes en een grote, uitnodigende lounge met ruime vide en openslaande deuren naar een terras met riant uitzicht.

Een ieder is welkom. Graag vragen wij uw registratie via onderstaande button te voltooien.

Onderstaande foto’s: dhr. Harry Webers; Jachthuis de Schaapskooi en Den Alerdinck.

Gegevens

Datum:
8 juli 2019
Tijd:
17:00 - 20:30
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
Laag Zuthem - Zwolle, 8055 PE

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.