Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagelyks Communicatie Zwolle – Digitale transformatie 17:15 – 20:30 uur

3 februari 2020 @ 17:15 - 20:30

Deze bijeenkomst zijn we te gast bij Dagelyks Communicatie in Zwolle. Dagelyks is een communicatiebureau in Zwolle. Zij realiseren grafisch ontwerp, huisstijl creatie, marketing, reclame, SEO en aanverwante diensten. Een volwaardig bureau voor marketingcommunicatie.

Het thema is Digitale Transformatie. Tijdens deze bijeenkomst neemt Marinda van Harskamp van het bedrijf Hudifine ons mee wat digitalisering is, welke impact het op je organisatie heeft en hoe je medewerkers meeneemt in digitalisering.

Wij nodigen u van harte uit bij onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, aanmelden is wel verplicht. Dit kan via onderstaande button, o.v.v. uw naam en bedrijfsnaam. Voor leden is het kosteloos. Niet-leden zijn ook zeer welkom maar wij vragen wel een vergoeding van 50,- euro per bijeenkomst excl. btw. U ontvangt hiervoor na aanmelding een factuur. Aantrekkelijker is om lid te worden, de kosten voor een lidmaatschap bedragen 275,- euro excl. btw per jaar. Lees hier ons programma en de voordelen van People’s Business.

Gegevens

Datum:
3 februari 2020
Tijd:
17:15 - 20:30

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.