Enschede zet zich schrap voor elektrisch rijden

Enschede zet zich schrap voor elektrisch rijden

De gemeente Enschede investeert de komende jaren in duurzame mobiliteit. Naar verwachting zijn over drie jaar zo’n 230 laadpalen in de openbare ruimte te vinden. Het initiatief voor het aanvragen van laadpalen in de openbare ruimte ligt bij inwoners, bedrijven en forensen. Zij kunnen ook reageren op de geplande locaties.

Om inwoners, bedrijven en forensen mee te laten denken over de locatie van de te plaatsen laadpalen, heeft de gemeente een plankaart gemaakt waarop de huidige en toekomstige laadpalen in de openbare ruimte te zien zijn. Deze kaart is op deze pagina te bekijken. Hier kun je ook een aanvraag voor de locaties voor laadpalen invullen.


De plankaart staat tot en met 31 augustus 2019 open om een reactie achter te laten. De gemeente nodigt inwoners, bedrijven en forensen van harte uit om hierop te reageren. Op het Kennispark is al een flink aantal locaties op private bedrijfsterreinen waar elektrisch laden mogelijk is. De aanvragen worden zorgvuldig afgewogen om zo een goede dekking in de stad te krijgen.


In het najaar van 2019 wordt de plankaart ook stadsdeelgewijs onder de aandacht gebracht en wordt er ingegaan op de binnengekomen reacties.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!