Coppi op het bedrijventerrein Twentekanaal werkzaam

Coppi op het bedrijventerrein Twentekanaal werkzaam

Vanaf 1 juni is de parkmanagement organisatie Coppi op het bedrijventerrein Twentekanaal werkzaam. De parkmanager in persoon die op het terrein aan de slag gaat is Gerdi de Vries. Zij heeft ervaring en expertise op dit terrein en is o.a. actief op het bedrijventerrein De Vonder in Enter en op terreinen in Zwolle en de kop van Overijssel.

Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) is de belangenvereniging vóór en dóór ondernemers gevestigd op het Bedrijvenpark Twentekanaal. BIT zet zich in voor de kwaliteit van ondernemen op het Bedrijvenpark Twentekanaal.

Het Twentekanaal is nog steeds het grootste bedrijventerrein in Overijssel en de diversiteit aan bedrijven is groot. Voor onze leden organiseren wij diverse voordelen. Leden kunnen bijvoorbeeld (een groot deel van) de contributie terugverdienen door mee te doen met onze collectieve inkoopdiensten. Ook zorgen wij ervoor dat het Twentekanaal duurzamer en veiliger wordt. Wij willen onze leden de komende jaren nog meer toegevoegde waarde bieden en ontzorgen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe parkmanagementorganisatie die ons daarbij kan helpen en deze hebben wij in Coppi gevonden’, vertelt BIT-voorzitter Sietske Smit enthousiast.

Coppi professionaliseert ondernemersverenigingen
Het bedrijf Coppi helpt ondernemersverenigingen om succesvol te zijn. Gerdi de Vries van Coppi: ‘De taken van het bestuur van een ondernemersvereniging zijn de laatste jaren nogal veranderd. Leden verwachten meer van het lidmaatschap en ook de verwachtingen van overheden neemt toe. Met mijn bedrijf Coppi ondersteun ik ondernemersverenigingen, zodat de toegevoegde waarde van zo’n vereniging voor leden wordt vergroot. Het Twentekanaal is een groot bedrijvenpark met een diversiteit aan bedrijven. Er zijn nog veel meer voordelen uit het ondernemerscollectief te halen door ondernemers met elkaar in verbinding te brengen en projecten in ondernemersbelang te organiseren. BIT heeft een ervaren en enthousiast bestuur, ik heb dan ook veel zin om voor het Twentekanaal aan de slag te gaan’.

Voordelen ondernemerscollectief
Het is belangrijk dat ondernemers zich goed organiseren, want gezamenlijk zijn er veel voordelen te halen. Twee voorbeelden:

Lokaal zakendoen
Vaak kopen ondernemers nog producten en diensten bij ondernemers aan de andere kant van het land, terwijl er ook bedrijven op het Twentekanaal zijn gevestigd die deze producten of diensten kunnen leveren. De parkmanager zorgt ervoor dat ondernemers elkaar beter leren kennen. Want alleen als je elkaar kent, weet je wat je voor elkaar kunt betekenen. Het gaat hierbij niet alleen om het onderling zakendoen, ook kennis delen is een belangrijke pijler.

Waarde bedrijfspanden
Je hebt elkaar als ondernemers nodig bij het realiseren van een kwalitatief goed bedrijvenpark. De waarde van een bedrijfspand wordt tenslotte niet alleen bepaald door het pand zelf; de omgeving heeft hier een grote invloed op. De BIT werkt aan de kwaliteit van het bedrijvenpark door o.a. het organiseren van het Keurmerk Veilig Ondernemen en het toezicht houden op het beheer en onderhoud van het bedrijvenpark.

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!