‘Catapult creëert’ zit in de lift

‘Catapult creëert’  zit in de lift

In de achtertuin van ‘Catapult creëert’ staat een knaloranje skilift uit Kitzbühel, Oostenrijk. Het communicatiebureau neemt de zogenaamde ‘elevator pitch’- een korte presentatie die je geeft in de tijd dat je met iemand in de lift zit geeft – daarmee wel heel letterlijk.

“Een collega en actieve skiër zag dat de lift werd aangeboden en reed met een aanhanger naar Oostenrijk. Daar kunnen we wel iets mee”, legt eigenaar Remy Bosch uit.

‘Wij zijn een creatief bureau, denken graag buiten de grenzen en zijn wel in voor spontane acties. En de skilift is meer dan een eyecatcher.’ De liftcabine speelt een rol in de campagne van Catapult om vroegtijdig betrokken te raken bij communicatievraagstukken. ‘Wij dagen bedrijven en organisaties uit hun communicatievraagstuk naar ons te sturen. In een snelle pitch geven onze communicatie-experts hun visie op en een oplossingsrichting voor het vraagstuk. Daarmee tillen wij communicatie naar een hoger plan.’

Kan dat in de liftcabine? ‘Ja, hoor, we kunnen echt in de lift gaan zitten of op één van onze andere inspirerende werkplekken. Een leuke manier om kennis te maken en een kijkje in onze keuken te geven’, aldus Bosch.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!