Adverteren

Home Adverteren

People’s Business brengt ondernemers, bedrijven, overheid en kennisinstellingen met elkaar in contact middels netwerkbijeenkomsten en een nieuwsportal.

Economisch nieuws maar ook trends, ontwikkelingen en thema’s die voor het bedrijfsleven belangrijk zijn om bij te blijven in een snel veranderend economisch speelveld. Naast het bedrijfsleven is er tevens aandacht voor nieuws vanuit overheid en onderwijs.

Bezoekers van de Business.news portal zijn zakelijke, regionale en enthousiaste ondernemers. Door de combinatie van de portals, wekelijkse nieuwsbrief en de sociale mediakanalen van People’s Business worden meer dan 68.000 mensen maandelijks bereikt.

Over TwenteBusiness.news

TwenteBusiness.news is een initiatief van People’s Business. Sinds 1997 zijn wij als mediaonderneming gericht op het bedrijfsleven in Noord-Oost Nederland gestart. In maart 2019 is gestart met het concept Business.news, waarbij dit een explosieve groei heeft doorgemaakt van 235%. En dat stopt niet!

Vanaf de introductie van de nieuwsportal is het bereik van Business.news gestegen tot 68.342 ondernemers per maand in de provincie Overijssel, verdeeld over zwollebusiness.news en twentebusiness.news. Zoals ook te zien in onderstaande afbeelding.

Banners

Uw klanten oriënteren zich online en nemen zelf(s) hun aankoopbeslissing online. U investeert in websites, video’s, blogartikelen, sociale media en online campagnes maar bereikt u daarmee de juiste doelgroep in de juiste volumes? Zonder bereik geen resultaat, is onze mening.

Online marketing zelf doen, is kostbaar en intensief. Hoeveel potentieel bereikt u zelf met uw online marketing? Samenwerken met TwenteBusiness.news levert een versnelling op van uw rendement op online marketing. Wij brengen uw boodschap daadwerkelijk in beeld!

Door middel van een banneradvertentie wordt uw bedrijf online zichtbaar voor 70.000 andere ondernemers in de regio: meer rendement uit uw investering in online marketing!

Andere voordelen voor het plaatsen van een banneradvertentie is dat uw naamsbekendheid groeit door herhaling en zichtbaarheid; u niet alleen 70.000 mensen maandelijks bereikt, maar daarmee ook potentiële relaties ontwikkeld; de nieuwsportal 100% gericht is op het bedrijfsleven uit de regio.

Specificaties

Het advertentiepakket voor banners biedt adverteerders de mogelijkheid om drie formaten banners aan te leveren die roulerend op de nieuwsportal geplaatst wordt. Voordeel hier van is dat u een dynamische, herhalende banneradvertentie toont aan (potentiële-) ondernemers in de regio!

Afmetingen:

Zoals te zien is in onderstaande afbeelding, zijn er drie formaten voor banners.

De banner ‘Medium Rectangle’ heeft een afmeting van 300 X 250 pixels;

De ‘Leaderboard’ banner heeft een afmeting van 728 X 90 pixels;

Een ‘Halfpage AD’ heeft een afmeting van 300 X 600 pixels.

Banners kunnen worden aangeleverd in HTML5, JPG of GIF en de bestandsgrootte van de banner mag niet meer zijn dan 200 KB.

Ik wil adverteren!

De mogelijkheid om tot een banneradvertentie over te gaan, kost u slechts €250,- excl. btw per maand. Het advertentiepakket wordt samen met u op maat vastgesteld afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. Indien gewenst, maken we graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden met elkaar te bespreken!

Voor direct contact kun u bellen naar 0514-560166, of mailen naar info@twentebusiness.news

Share This